19 gedachten over “T.M.V.W. hangt het uit…

 1. Hallo Lies,
  Het is geweldig dat we in een land wonen … kraantje open en drinken. Smaakt lekker ook en euh… prima water ! Niks gedoe met elke dag water halen in de winkel…, je moet er nog voor betalen ook.
  Leuk de kunstlogjes, én het snoepen bij Ikea voor 1 euro… ohoh meisje…
  Dag, veel lieve zongroetjes.

  Like

 2. Magnifieke beeld-reportage ! Mooie boodschap voor een glaasje gezond kraantjeswater !

  Like

 3. Ik drink reeds mijn hele leven kraantjeswater, daar is niets verkeerd mee. Zelfs je eigen ‘spuitwater’ kan je thuis maken, met een koolzuurgascilindertje.

  Like

 4. Ha Lies,
  Dankjewel voor de informatie. Met kraanwater is inderdaad niks mis. Zelf drink ik heel vaak kraanwater…, vind het flessenwater erg duur en veel te zout. Wat wel lekker is zijn de ‘bubbels’, maar goed, dat is dan zo.
  Een goede zondag gewenst. oma

  Like

 5. Hi Lies,
  Nu ik terugkijk op je blog snap ik het. Een zeer leuk initiatief van de watermaatschappij. De bronwaterproducenten zullen er niet blij mee zijn…
  Groetjes,
  Filip.

  Like

 6. Hoi Lies,
  Ik begrijp niet helemaal wat het is. Wordt er tijdens een bepaald evenement water uitgedeeld, of is het de dag van het water of iets dergelijks ?
  Gr.
  Ton.

  Like

 7. een groen idee: kraantjeswater (dat wel drinkbaar is in België) in (herbruikbare) drinkbussen … goedkoper en minder afval … alleen, sommigen vinden kraantjeswater niet lekker, en drinkbussen moeten soms afgewassen worden … ik vind het moeilijk om zo’n drinkbus af te wassen en af te drogen, zo’n drinkbus ruikt soms duf, … dus eerlijk, we kopen waterflessen en kleine waterflesjes als we ergens naar toe gaan …

  Like

 8. EEN BEETJE UITLEG:
  TMVW, onze watermaatschappij, pakte deze morgen uit met een grote actie om het kraantjeswater te promoten. Vanaf 6 u. werden op 63 locaties 30.000 blauwe drinkbussen uitgedeeld. Met de actie wil TMVW aantonen dat kraantjeswater een gezond alternatief is voor flessenwater. Het is gezonder en stukken goedkoper…

  Like

 9. Een leuke herbruikbare blauwe drinkfles… om straks te vullen met kraantjeswater, drinkwater…, een gezonde dorstlesser… !
  Toffe collages !

  Like

 10. Ha Lies,
  Zegt me niet zoveel, heb al gegoogled, maar niet echt gevonden. Heeft met water te maken. oma

  Like

 11. Je hebt er heel leuke collages van gemaakt !
  Zijn dit waterflessen die ze uitdelen ? In elk geval, het is kleurrijk.

  Like

Reacties zijn gesloten.