22 gedachten over “Tomorrowland, even in Brugge…

 1. heel bijzonder om te zien, zo’n rode tribune die de hoogte ingaat?! :-))
  warm weekend, liesje!

  Like

 2. Aaah zooo! Goh..ze noemden me vroeger de goegelkwien van de blogs, maar heb er dit keer niet zoveel van gebakken hè?! 🙂

  Like

 3. In Brugge ben ik nog nooit geweest, misschien wel gestopt met de trein. Brugge ligt voor mij even ver als Rotterdam, volgens google maps toch.

  Like

 4. @MizzD: ‘Een dagje Brugge was inbegrepen in de prijs, MizzD, met de bootjes op de reitjes, Brugge vanuit de lucht, en ‘pintjes’ natuurlijk…
  Lie(f)s.’

  Like

 5. Als ik google zie ik dat het een muziekdriedaagse is met voornamelijk techno-muziek. Dan kan ik die foto’s hier niet echt plaatsen.
  Maar maakt niet uit hoor..het zal wel een happening geweest zijn hè. 🙂

  Like

 6. Daarin zou ik graag eens Brugge vanuit de lucht bekijken ! Heb jij dat niet gedaan, Liesje ? Want vanuit dat perspectief moeten wel heel mooie foto’s te maken zijn…

  Like

 7. Wat zal men een mooi uitzicht hebben, zo hoog boven de stad.
  @Maar ik blijf wel beneden, meesmullen van je lekkers… Hans

  Like

 8. @MizzD: ‘Even googelen zal ’t duidelijkst zijn, MizzD.
  In Brugge ging het er wel heel rustig aan toe.
  Lie(f)s.’

  Like

 9. Eigenlijk geen flauw idee wat Tomorrowland is..één of andere enge attractie? daar krijg je me nergens in, zelfs niet in Brugge hehe.
  Zag ooit eens zoiets in Antwerpen..bij die Lange Wapper..werd er zo een auto omhoog gehesen waar mensen in mochten zitten en dat ging dan met een vaartje naar beneden..even naar staan kijken, maar werd van het kijken al duizelig! :-)))
  Groetjesss!

  Like

 10. Toen ik uit het station kwam, was men bezig om dat ding in elkaar te zetten. Ik was dus iets te vroeg. Jammer dat het alleen voor die gasten van Tomorrowland is. Ik zou ook wel eens graag Brugge vanuit die positie bekijken (en fotograferen).

  Like

 11. Oeps……. daar krijg je me voor geen goud in, Lies.
  Heb geen hoogtevrees maar ’t lijkt me eng.
  Mooie impressie !
  Lieve groet.

  Like

Reacties zijn gesloten.