Walter…*

Wal-.jpg

ter.jpg

*Een mooi verhaal…  Walter heeft het syndroom van Down.  Hij kan niet lezen, niet schrijven, en wordt op een letter-tentoonstelling gefascineerd door wat hij ziet.  Hij komt thuis, neemt een krant, papier en pen en begint de lettertjes over te schrijven, uren aan een stuk…  Dit is het éénmalige resultaat, 98 lijntjes.  Schitterend, toch ?! 

26 gedachten over “Walter…*

 1. Dat is ongelofelijk. We kunnen ons niet in de geest van die persoon verplaatsen om hem volledig te begrijpen, maar hoedje af doe het maar eens.

  Like

 2. ongelooflijk!
  wat een gave heeft walter, want het is allesbehalve simpel om ‘gewoon’ over te schrijven!

  Like

 3. hij moet toch geleerd hebben om (schrijf)letters te schrijven want in de krant zijn ’t toch drukletters…

  Like

 4. Vreemd, vraag mij af wat er zich onder zijn schedeldakje afspeelt. Of hij gevoelens kent, emoties, enz. De menselijke psyche, zo ondoorgrondelijk.

  Like

 5. Een mooie prestatie, dat is toch bijzonder gedaan. Dat consequent kopiëren van letters…, maar doen we dat allemaal niet ?! Hans
  @Glasschade hersteld, emotioneel blijvende schade. Wat zal je blij zijn als je weg bent…

  Like

 6. Schitterend inderdaad!
  Doet me terugdenken aan de brugklas van de middelbare school.. ik zat naast een meisje dat er wellicht niet echt thuishoorde.. ze is later opgenomen in een psychiatrische kliniek. Haar handen leken op dit werk van Walter.. compleet volgeschreven. Niemand raakte er wijs uit.. maar zíj wel volgens mij. 😉
  Groetjesss!

  Like

 7. Ik kwam je blog tegen bij logbankje en dacht laat ik eens kijken. Ik kom vast nog terug.
  Prachtig wat Walter gedaan heeft !

  Like

 8. Lees ik als middelste woord in de tweede foto ‘formidable’ ?! Voor Walter moet er een groter woord bestaan… ! *S*u*b*l*i*e*m* !

  Like

Reacties zijn gesloten.