17 gedachten over “Handen…

 1. Het eerste wat bij mij opkomt zijn “afgehakte handen” maar ik ben dan ook volop naar “Game of thrones” aan het kijken, waar dat soort praktijken schering en inslag is.

  Like

 2. Mij spreekt het minder aan, het voelt als eenzaam achtergelaten, er niet meer bijhoren… Vreemd, dat was het eerste wat ik dacht, voor ik naar de reacties keek…

  Like

 3. Handen zijn zo belangrijk in ons leven, niet alleen voor onszelf maar ook voor anderen.
  Een hand op je schouder is zo goed om te voelen. Hans
  @Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show, http://logbankje.nl .

  Like

 4. handen om te geven, te danken, schouderklopjes te geven, knuffels te geven wat ik nu virtueel ook doe bij jou: je vastnemen en een knuffel geven… 😉

  Like

 5. Oh mooi! ik keek daar in Rome in dat ene café met al die beelden en laatst in het Efteling Museum ook naar.. zo mooi die details van beeldhouwwerken hè. En vooral als ze dan niét aan het beeld vastzitten.. dan vallen die dingen vaak pas op.
  Weet je wat ook? Ik was afgelopen zaterdag m’n oude wandelvriendin de beste wensen over gaan brengen en zij liet me een fotootje zien van haar nieuwste achterkleindochter.. en we keken allebei naar dat ieniemienie-handje. En ik stelde vast dat dat iets is dat ik vaak als eerste op de foto zet als er weer een verse boreling in de familie is.. die handjes.. zó mooi!
  We geven ze ook vaak (vooral de laatste tijd) maar gelukkig krijgen we ze ook steeds weer terug! 😉
  Groetjesss!

  Like

Reacties zijn gesloten.