19 gedachten over “Als je naar de sterren kijkt…

 1. Ja, wie weet inderdaad of er niet iemand terug zwaait. Maar wat ik het leukste vond was het commentaar van Nathalie en de zinnetjes in onvervalst Brugs van haar buurman. Schitterend gewoon.

  Like

 2. Een heel fijne groet op deze Paasdag, Liesje ! Dat je kan genieten van deze dag, en een lentestraaltje meepikken met nieuwe energie naar morgen.

  Like

 3. Ja, wie weet hoeveel leven er is dat ook naar ons kijkt en zwaait.
  Nu zwaai ik eerst naar jou. Dag.

  Like

 4. Mister Spock says ‘Hi’. 😉 Zwaaien kan geen kwaad maar of er dat iemand op een andere planeet zal opmerken…

  Like

 5. Schitterend idee en voor mij als groot liefhebber van alles wat in het heelal gebeurt, dubbel zo mooi. Bedankt, Liesje, voor deze heerlijke gedachte !

  Like

 6. Lies … zo’n mooie verrassing … lief dat je nog meer mensen laat meegenieten van deze positieve boodschap ! Het doet me zo’n deugd dat mensen het zien … tijdens het schilderen probeer ik er de positieve gedachte echt in te steken, mijn kleine kadootje voor de toevallige passanten … Mijn buurman zei me deze week nog : hoh, jij zou een frank moeten kriegen, iedere ki dat er fottos gemakt worden van joen vitrientje, je spoarpotje zoe rap vulle zien ! Haha, jij was dus één van die mensen die hij heeft gezien ! Een hele dikke knuffel ! Je bent ook een sterretje ! Nathalie

  Like

 7. Het zijn magische momenten om naar de sterren te kijken. Zo ver weg…, maar fascinerend, Lies.
  Fijne paasdagen.

  Like

 8. Moooiiiii !
  Leuk om hetzelfde vers op Nathalie’s etalage te zien(FB). En als je de reacties daarop leest… -> toffe madam !

  Like

 9. Ik kijk graag naar de sterren.. vooral op vakantie.. als we voor ons tentje zitten en dat fantastische mooie spektakel goed kunnen bekijken. Maar ik zwaai eigenlijk nooit.. misschien de volgende keer! 🙂
  Groetjesss!

  Like

Reacties zijn gesloten.