28 gedachten over “In een vergeten straatje in de Brugse binnenstad…

 1. Ik heb ze intussen ook ontdekt en het moet gezegd: ze zijn in werkelijkheid heel klein. Wie het niet weet, rijdt er zomaar voorbij. Ze hangen er nog en wie nog eens door het Genthof rijdt, let maar goed op (ook op het verkeer natuurlijk).

  Like

 2. Rustdagje vandaag, meid ? Of ben ik te vroeg voor een nieuw log ? Hoe dan ook, maak er een fijne dag van hé, zonder al te veel zorgen of problemen…

  Like

 3. Dat straatje ben ik dus ook vergeten: ik zou niet weten waar dat is. Een beetje beschamend eigenlijk want ik heb daar dus nooit opgelet.

  Like

 4. Het lijkt me heerlijk om in Brugge te wonen. Het lijkt wel of er achter elk hoekje wat te beleven valt. Gelukkig breng jij het allemaal mooi voor ons in beeld !

  Like

 5. in een vergeten straatje dan nog, Lies…
  bij de derde foto moest ik aan B.D.W. denken…
  prettige dag.

  Like

 6. …wat hiervan de bedoeling is in dat straatje is een vraag…niet meteen om ontspannen te wandelen daar…
  groetjes van rené

  Like

 7. Wat is er toch veel kunst te zien in Brugge, en jij, Liesje, weet dat steeds weer voor ons te ontdekken en in knappe foto’s te vangen !

  Like

 8. een vergeten straatje ..
  maar niet door iedereen vergeten! ;-))

  Like

 9. Niet alleen een vergeten straatje, maar ook een hoofd dat iemand vergat mee te nemen, of… hij heeft zijn hoofd laten hangen. Hans

  Like

 10. Bijzonder mooi, Lies, in zo’n straatje. Ze weten je aandacht te trekken, deze leuke witte smoeltjes… 🙂
  Liefs.

  Like

 11. @MizzD: ‘Er hingen meerdere hoofdjes, MizzD, ze wezen de weg voor een tentoonstelling. Wie ze voorstellen weet ik niet.
  Lie(f)s.’

  Like

 12. Dat hangt er vast nog niet zo lang.. zo mooi wit nog! 🙂 Wel een beetje eng, alleen zo’n hoofd.. ik zie er liever een buste onder hehe. Is het de kunstenaar zelf of stelt het een BV voor dat je weet? ik dacht eventjes Guido Gezelle, maar volgens mij had die toch nog minder haar.
  Groetjesss!

  Like

Reacties zijn gesloten.