Een drijvende Brugse trapgevelwoning…

Romy ACHITUV.jpg

Kunstenaar Romy ACHITUV (°1958, US/IL).  Dit werk wil ons doen nadenken over de krachten die aan het werk zijn achter de bevroren façade van de stad.  Door het water letterlijk en symbolisch op te zwepen tot een storm creëert Achituv een metafoor voor verandering. Triënnale Brugge 2015.

28 gedachten over “Een drijvende Brugse trapgevelwoning…

 1. volgende keer afspraak in het Triënnale-café aan de achterkant ?

  Like

 2. heel interessant om daar ‘ns te komen snuffelen, liesje! :-))
  fijn weekend.

  Like

 3. Heb je een snipperdagje, Liesje ? Dat mag wel hoor want we zijn de laatste dagen wel heel hard verwend met die mooie logjes van jou !

  Like

 4. …een mooie foto Liesje…de kunst laat mij een beetje denken, hoeveel mensen beseffen de ernst van sommige dingen ?
  groetjes van rené

  Like

 5. Heb de tv-reportage van dit kunstgebeuren met belangstelling gevolgd. Je eigen interpretatie mag er zeker zijn. Een kleur-contrasterend geheel van Brugse schoonheid met een vleugje mystiek. Knap !

  Like

 6. Je hebt het prachtig vastgelegd.. dat wel. Maar nu weer met die overstromingen elders in de wereld doet mij dit teveel aan ellende denken. De krachten van de natuur dus.. die we maar al te vaak niet onder controle hebben helaas.
  Groetjesss!

  Like

 7. twee voor de prijs van één? ;-))
  knap gedaan, liesje!

  Like

 8. Och.. nu begint dat gedoe met die ge-‘rejected comments’ ook weer.. bah, kan het bij Skynet nou nooit eens meteen góéd hè?
  Ik schreef dus dat je er een prachtige foto van maakte.. mooi gespiegeld.. maar dat het me aan overstromingen doet denken.. zoals die elders op de wereld ook weer plaats hebben gehad recentelijk. En da’s maar een hoop ellende.
  Groetjesss!

  Like

Reacties zijn gesloten.