Fluo-zebrapad voor slechtzienden…

bijzonder, brugge

Een opmerkelijk beeld in Brugge, waar binnenkort gewerkt wordt (Langestraat).  Sinds enkele dagen ligt er, tijdelijk, een geelgroen fluorescerend zebrapad met voelkussens.  Slechtziende leerlingen (van Spermalie) kunnen daar de weg veilig oversteken tijdens de werken.

21 gedachten over “Fluo-zebrapad voor slechtzienden…

 1. En Spermalie is..? een instituut voor slechtzienden neem ik aan? Heel mooie oplossing.. zou van mij daar permanent zo mogen zijn.
  Groetjesss!

  Like

 2. Dat mogen ze elders in Brugge ook zo doen, vooral in de buurt van Spermalie. Het is een start. Hopelijk krijgt dit een vervolg.

  Like

 3. Dat is heel mooi opgelost, dat ze daaraan gedacht hebben vind ik super. Goed dat jij het ook nog eens onder de aandacht brengt, wie weet is dit idee voor herhaling vatbaar, in andere steden.
  @Mijn loopmaatje loopt mee hoor, zij is voor het ogenblik iets actiever dan ik ben, maar het zal wel weer lukken.

  Like

 4. …jij legt de gebreken van zo’n oversteek mooi vast…slechtzienden of wie dan ook over een rioolrooster…daar zal nogal gestruikeld worden Lies…groetjes van rené

  Like

 5. Voor automobilisten die doorrijden bij een zebrapad is het misschien wel een aanmaning.
  Hoop dat slechtzienden er verbetering aan hebben, dan maar standaard maken. Hans

  Like

 6. Dat is een fantastisch initiatief, niet alleen voor de slechtzienden, ook de anderen worden daardoor op een verkeerssituatie attent gemaakt waar men anders misschien aan voorbij zou gaan…

  Like

 7. ik vind het knap dat men aan ook aan de slechtzienden gedacht heeft, liesje!
  en jij ..
  jij hebt er een mooi log over gemaakt! ;-))

  Like

Reacties zijn gesloten.