Dierenkop in papier-maché…

Groepswerk leerlingen (derde jaar) uit de Vrije School Haverlo Assebroek.

16 gedachten over “Dierenkop in papier-maché…

 1. Eventjes dit plakbriefje: ik brak mijn elleboog (olecranonfractuur) maandag en ben pas thuis met een zware gips waardoor ik een tijdje niets kan posten. Ik hoop hier weldra weer present te zijn… Tot later !

  Like

 2. Ik heb toch even op internet moeten opzoeken wat een muskusos precies was. Ik wist ook niet dat dit dier zo heet. Trouwens knap gemaakt door die leerlingen en mooi door jou op de foto gezet.

  Like

  1. Weet helemaal niet zeker of het een muskusos ís hoor.. ik dacht die horens te herkennen, maar er zijn meer buffel-achtigen die die hebben.. die ene grote in Afrika, die bij de grote vijf hoort.. hoe heet die ook alweer? 🙂
   Vind het wel heel knap gemaakt trouwens.. dat vergat ik nog te schrijven.. heel realistisch. Maar jachttrofeeën ben ik wel helemáál niet voor.. die mogen áltijd wel van papier-maché zijn wat mij betreft hehe.

   Like

 3. Een muskusos..? wat grappig.. heb ik toevallig een werkstuk over gemaakt in de vierde klas van de lagere school en heb die toen vanaf een foto nagetekend.. ‘k ga eens zoeken of ik dat werkstuk nog ergens heb (zou wel moeten).

  Like

  1. Hihi.. heb ook even gegoogeld en dit is dus waarschijnlijk een buffel.. één van de Big Five in Afrika. De muskusos heeft hoorns die veel langer omlaag ‘hangen’. Nou ja.. toch leuk dat het even die herinnering uit m’n jeugd naar boven bracht.

   Like

Reacties zijn gesloten.