Zelf geplukte eetbare bloemblaadjes…

…maken de wafels nog lekkerder. Bedankt voor de unieke ochtend, Katrien en Otto.

Advertentie

25 gedachten over “Zelf geplukte eetbare bloemblaadjes…

 1. Een beleving is het inderdaad, hé Lies, het zelf plukken van de bio-bloemetjes op deze rustige, bosrijke, energiegevende locatie. En als ze dan nog ‘wow’ op de gezichten van de klanten toveren, dan maken deze eetbare bloemetjes en bloemblaadjes ons nog meer gelukkig! Bloemen heb je in alle smaken: dropplant met anijssmaak, zurig begoniaatje, kosmos met citroensmaak… Rozenblaadjes zijn eerder neutraal van smaak maar zeer fleurig, decoratief.
  Bedankt, Lies, voor je enthousiasme en de mooie foto’s! 🥰

  Like

 2. Dit is een topadresje in Brugge! Ipv. fabrieksgemaakte wafels: ga voor deze ambachtelijke wafels gemaakt van o.a. havermout, plantaardige melk en kokosbloesemsuiker, keuze uit wisselende en verschillende toppings o.a. deze verse bloemblaadjes. Smulsensatie!

  Like

 3. Die wafels zien er heerlijk uit. Een bloemblaadje eten heb ik nog niet gedaan, hoewel ik ook eetbare bloemen in de tuin heb. Zit tussen mijn oren.☻

  Like

 4. De eetbare bloemblaadjes op wafels en de juiste mensen om je heen geven het leven weer zin. Hans

  Like

 5. Wat zijn ze mooi. Ik at al eens bloemblaadjes die naar radijs smaakten, maar ik weet niet meer wat het precies was. Deze zou ik ook wel willen proeven.

  Like

 6. Ik geloof niet dat ik ooit al eens rozenblaadjes op heb.. heb ik dan iets gemist? 😉
  Wel hele mooie rozenfoto’s.. mooi licht!

  Like

Reacties zijn gesloten.