Geniet, heel even, van alledaagse, bijzondere of amusante dingen, een snuisterijtje hier of daar, letters in steen, en koffie. Onderweg…, daar begint het!
Een beleving is het inderdaad, hé Lies, het zelf plukken van de bio-bloemetjes op deze rustige, bosrijke, energiegevende locatie. En als ze dan nog ‘wow’ op de gezichten van de klanten toveren, dan maken deze eetbare bloemetjes en bloemblaadjes ons nog meer gelukkig! Bloemen heb je in alle smaken: dropplant met anijssmaak, zurig begoniaatje, kosmos met citroensmaak… Rozenblaadjes zijn eerder neutraal van smaak maar zeer fleurig, decoratief.
Bedankt, Lies, voor je enthousiasme en de mooie foto’s! 🥰
Dit is een topadresje in Brugge! Ipv. fabrieksgemaakte wafels: ga voor deze ambachtelijke wafels gemaakt van o.a. havermout, plantaardige melk en kokosbloesemsuiker, keuze uit wisselende en verschillende toppings o.a. deze verse bloemblaadjes. Smulsensatie!
Wat zijn ze mooi. Ik at al eens bloemblaadjes die naar radijs smaakten, maar ik weet niet meer wat het precies was. Deze zou ik ook wel willen proeven.
Oh, zo mooi!
LikeLike
Het ziet er ook prachtig uit! Een lust voor het oog én voor de smaakpapillen! : )
LikeLike
Dan moet je wel een kenner zijn, ik zou niet zomaar alle blaadjes gebruiken.
Een @->- voor jou.
LikeLike
Wow, dat moet lekker zijn!
LikeLike
Ik heb nog nooit bloemblaadjes gegeten laat staan dat ik hun smaak ken.
LikeLike
Terug naar de natuur in de stad! Wat een tijd hé! Schitterend!
LikeLike
Alleen de bloemen, want de takjes zitten vol doornen… 😉
LikeLike
O nee, véél te mooi om op te eten!
LikeLike
Een beleving is het inderdaad, hé Lies, het zelf plukken van de bio-bloemetjes op deze rustige, bosrijke, energiegevende locatie. En als ze dan nog ‘wow’ op de gezichten van de klanten toveren, dan maken deze eetbare bloemetjes en bloemblaadjes ons nog meer gelukkig! Bloemen heb je in alle smaken: dropplant met anijssmaak, zurig begoniaatje, kosmos met citroensmaak… Rozenblaadjes zijn eerder neutraal van smaak maar zeer fleurig, decoratief.
Bedankt, Lies, voor je enthousiasme en de mooie foto’s! 🥰
LikeLike
Zonde om ze op te eten, ziet er zo mooi uit!
LikeLike
Wat leuk om te doen, ik heb geen idee hoe ze smaken.
LikeLike
Heb ze wel eens gesuikerd op en smaakte ook lekker.
LikeLike
Dit is een topadresje in Brugge! Ipv. fabrieksgemaakte wafels: ga voor deze ambachtelijke wafels gemaakt van o.a. havermout, plantaardige melk en kokosbloesemsuiker, keuze uit wisselende en verschillende toppings o.a. deze verse bloemblaadjes. Smulsensatie!
LikeLike
Die wafels zien er heerlijk uit. Een bloemblaadje eten heb ik nog niet gedaan, hoewel ik ook eetbare bloemen in de tuin heb. Zit tussen mijn oren.☻
LikeLike
Je kunt best veel bloemblaadjes eten. Door de sla bijvoorbeeld. Heerlijk.
LikeLike
Kleurrijke wafels, zullen smaken!
LikeLike
De eetbare bloemblaadjes op wafels en de juiste mensen om je heen geven het leven weer zin. Hans
LikeLike
Goh, moet ik nu terug om een heerlijke wafel te kopen…
LikeLike
Na het zien van dit log, begrijp ik je reactie van daarnet ook beter…
I got the message now, Lies.
LikeLike
Wat zijn ze mooi. Ik at al eens bloemblaadjes die naar radijs smaakten, maar ik weet niet meer wat het precies was. Deze zou ik ook wel willen proeven.
LikeLike
Heb ook een paar vrienden die eetbare bloemen kweken, helemaal niet slecht van smaak!
LikeLike
Ziet er mooi uit maar zelf hou ik het bij een wafel alleen.
LikeLike
Een mooi lekker kleurtje maakt de wafel fleurig.
LikeLike
Ik geloof niet dat ik ooit al eens rozenblaadjes op heb.. heb ik dan iets gemist? 😉
Wel hele mooie rozenfoto’s.. mooi licht!
LikeLike
Heel bijzonder,
en hoe origineel, bloemblaadjes bij een wafel!
LikeLike