Fieto, de verkeersclown…

Advertentie

23 gedachten over “Fieto, de verkeersclown…

 1. Weer eens wat anders bij het oversteken. Nu ben ik nooit dol geweest op clowns, August vond ik zielig en die witte clown vond ik een naar mannetje. Als we vroeger naar het circus gingen vond ik de paarden- en andere dierennummers leuk. Inmiddels ben ik al heel lang (misschien wel sinds mijn jeugd) niet meer in een circus geweest.

  Like

 2. Misschien ben ik een beetje té star, maar ik vind verkeersveiligheid niet iets om grapjes over te maken en lollig over te doen.. daar horen m.i. geen clowns bij. Voor de kinderen is het leuk, maar de volwassenen in hun aanstormende auto’s mogen zéker geen pipo’s zijn..! 😉

  Like

  1. Ik richtte m’n pijlen dan ook niet op de kinderen.. maar juist op die andere verkeersdeelnemers. En óók op de clown.. kinderen zijn slim genoeg om te weten dat het belangrijk en een ernstige zaak is dat ze veilig oversteken.. daar hoeft wat mij betreft geen clown bij.. dan maak je er iets lolligs van en dat is het mijns inziens niet. Oversteekvaders en -moeders vind ik wat dat aangaat beter.. voorál als ze de kleintjes op die ernst en het gevaar wijzen.

   Like

Reacties zijn gesloten.